E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

NOVA COROLLA SEDAN

NOVA COROLLA SEDAN

146.100 kn

1.6 (132 KS) LUNA

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-trofej-auto.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte ARK Mihelić d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

NOVA COROLLA SEDAN

Dostupna odmah uz značajne uštede

Kvaliteta i pouzdanost Toyota vozila nikad nisu bili dostupniji. Iskoristite odličnu ponudu i brojne pogodnosti koje vas čekaju u Toyota centrima. Odvezite potpuno opremljenu COROLLU SD 1.6 LUNA za 146.100 kn uz uštedu od 10.000 kn.

REDOVNA CIJENA: 156.100 kn
AKCIJSKA CIJENA: 146.100 kn
2.130,49 mjesečno
✔ TOYOTA SAFETY SENSE - napredni paket aktivne sigurnosti
✔ "Toyota Touch® 2" multimedijski zaslon u boji osjetljiv na dodir
✔ MyT modul za korištenje usluga MyT
✔ Automatski klima uređaj, dvozonski
✔ Kamera za vožnju unatrag
✔ Gume dimenzija 205/55 R16, aluminijski naplatci

 

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Opće Toyota jamstvo bez ograničenja kilometaraOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.slide 5 Trofej Auto, Zadar
Nikola Milovanović
098/838151
nikola.milovanovic@trofej-auto.hr
slide 5 Trofej Auto, Zadar
Mislav Vrančić
091/1465328
mislav.vrancic@trofej-auto.hr
 

 


*Dostava vozila u krugu kretanja do 20 km udaljenosti od Trofej Auto d.o.o. Otoci su isključeni iz dostave.
**Vrijedi za sva vozila uz čiju kupnju je ugovoreno Toyota osiguranje.


Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Trofej Auto d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.