E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

AYGO

 AYGO

990 kn mjesečno

X- 1,0 VVT-i (72 KS/ 53 KW), 5 vrata

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-trofej-auto.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Trofej Auto d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

AYGO

Život je zabavniji kada krenete onamo kamo vas raspoloženje vodi. Kompaktan, miran, tih, a ipak okretan- to može samo AYGO.

REDOVNA CIJENA: 80.700 kn
AKCIJSKA CIJENA: 77.700 kn
Mjesečna rata: 990 kn
✔ Ručni klima uređaj
✔ Električno pokretanje prednjih stakala
✔ Radio sa digitalnim prijemnikom (DAB), 4 zvučnika
✔ Bluetooth® sustav bezručnog telefoniranja i prijenosa glazbe
✔ Središnje zaključavanje s daljinskim upravljanjem
✔ LED dnevna i stražnja svjetla
✔ Gume dimenzija 165/65 R14

 

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

Dezinfekcija vozila

 
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

Nagrađujemo lojalnost

Staro za novoOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.

slide 5 Trofej Auto, Zadar
Nikola Milovanović
098/838151
nikola.milovanovic@trofej-auto.hr
slide 5 Trofej Auto, Zadar
Mislav Vrančić
091/1465328
mislav.vrancic@trofej-auto.hr
Konfigurirajte svoj Aygo Cjenik i oprema 

 


Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 4%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,65% . Period financiranja je 60 mjeseci, učešće iznosi 30% od kupoprodajne cijene vozila i otkupna vrijednost 1,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, te se plaća do datuma dospijeća u HRK.

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-trofej-auto.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Trofej Auto d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.