E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

NOVI YARIS HYBRID

NOVI YARIS HYBRID

130.900 kn

Luna 1.5 VVT HSD (116 KS/ 85 KW)

Podaci o emisijama CO2 i potrošnji goriva, koji su sada objavljeni na ovoj internetskoj stranici (toyota-trofej-auto.hr), trenutačno su službeno važeći podaci. 
S tim u vezi, s obzirom da je dio davanja u Republici Hrvatskoj definiran i emisijom CO2, moguće je da će posljedično doći do korekcije cijene vozila s naslova davanja.

 

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uvjeta. 
Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Trofej Auto d.o.o.. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.

NOVI YARIS HYBRID

POLA PLATI SAD, POLA ZA 24 MJESECA!*


EKO POTICAJ 18.700 kn


10 godina jamstva na hibridnu bateriju 

 

U koji god dio grada se zaputili, pažnja nikada ne izostaje kada ste u novom Yaris Hybridu. Ali, zašto stati na izgledu?
Istražite najnoviju financijsku ponudu.

Odmah plati 65.400 kn i odvezi bogato opremljeni Yaris hibrid nove generacije, ostatak iznosa plati kroz 24 mjeseca!
Eko poticaj od 18.700 kn je uključen u cijenu.

Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 24 mjeseca godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1.309,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 188,17 HRK, otkupna vrijednost iznosi 65.400,00 HRK, a EKS iznosi 4,53%. Leasing rata je mjesečna, s PDV-om, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 136.725,08 HRK.

Odvezite vašu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA JAMSTVA UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.*
To može samo Toyota!


REDOVNA CIJENA: 149.600 kn
AKCIJSKA CIJENA: 130.900 kn

✔ Hibridni pogon dostupan za preko 50% vaše gradske vožnje na struju i automatski e-CVT mjenjač u cijeni vozila
✔TOYOTA SAFETY SENSE 2®(napredni paket aktivne sigurnosti)
✔Toyota Touch 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 7" (17,8 cm)
✔Smartphone connectivity- omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔Automatski klima-uređaj
✔15" čelični naplatci

Odlučite li se za nanošenje zaštitnog premaza Toyota ProTect, uz zaštitu vozila izvana, besplatno ćete dobiti i zaštitu unutrašnjosti. Ponuda vrijedi do isteka zalihe.
/

Istražite prednosti kupnje Toyota vozila
Dostava vozila na kućni prag*

Ključ u ruke**

Toyota financiranje

 
Dezinfekcija vozila

Toyota osiguranje

Toyota Eurocare 24 satna pomoć na cesti

 
10 godina jamstva na hibridnu bateriju

Staro za novoOdaberite željeni vid kontaktaKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -13h.
Besplatno isprobajte Zatražite ponudu Zatražite procjenu Kontaktirajte nas

  

 

slide 5 Trofej Auto, Zadar
Nikola Milovanović
098/838151
nikola.milovanovic@trofej-auto.hr
slide 5 Trofej Auto, Zadar
Mislav Vrančić
091/1465328
mislav.vrancic@trofej-auto.hr

 

  

Konfigurirajte svoj Yaris Cjenik i oprema Otkrijte bezbrižno vlasništvo Toyote

  

 


*Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax: 3 godine tvorničkog jamstva + do 7 godina ili 160.000km ( što prije nastupi) dodatnog jamstva koje se aktivira obavljanjem redovitih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax kontaktirajte nas.

*Posebni uvjeti za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji su s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. Za financiranje potrošača putem financijskog leasinga godišnja fiksna kamatna stopa vezana za EUR iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1,00% od kupoprodajne cijene vozila te EKS iznosi 4,53% . Period financiranja je 24 mjeseca, učešće iznosi 50% od kupoprodajne cijene vozila i otkupna vrijednost 50,00% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, te se plaća do datuma dospijeća u HRK.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu sa potrošačem sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju:

U slučaju kada kupoprodajna cijena vozila iznosi 130.900,00 HRK s uključenim PDV-om i PPMV-om, a učešće je u iznosu od 65.400,00 HRK, iznos financiranja je 65.400,00 HRK. Za financiranje putem financijskog leasinga na period od 24 mjeseca godišnja fiksna kamatna stopa vezana za HRK iznosi 3,45%, trošak obrade iznosi 1.309,00 HRK, mjesečna leasing rata iznosi 188,17 HRK, otkupna vrijednost iznosi 65.400,00 HRK, a EKS iznosi 4,53%. Leasing rata je mjesečna, izražava se u HRK i plaća, do datuma dospijeća. Ukupan iznos koji primatelj leasinga mora platiti iznosi 136.725,08 HRK.“

Ponuda je informativnog karaktera. Slike vozila su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi od lokalnih uvjeta. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila molimo kontaktirajte Trofej Auto d.o.o. Financijske kalkulacije su informativne i neobvezujuće.


Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.