E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

LJETO 2021

SPREMNI ZA ODMORBilo da se vozite na plažu ili krećete u avanturu – prije nego što istražite nova mjesta – provjerite je li vaša Toyota u optimalnom stanju za odlazak na odmor.

Servis Toyota nudi svu najkorisniju opremu, dodatke, pakete te ostale proizvode i usluge koji će vam pomoći u ostvarenju svih vaših zahtjeva i želja. Upoznajte našu atraktivnu ponudu i izaberite svoj vlastiti paket vrhunske svježine, u svim Toyota prodajno servisnim centrima do 31. 07.2021. ili do rasprodaje zaliha.

Neka vaša Toyota i ove godine bude pripremljena za sve izlete i putovanja.

Neka vaša Toyota ostane Toyota


Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruiranu u Toyoti za Toyotu.
BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.

KVALITETA
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Stoga jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocjeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, zajamčenu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost vašeg vozila kroz vrijeme.Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.